03 de maig de 2021

El ple del mes d’abril de l’Ajuntament de Manises celebrat el passat 29 d’abril de 2021, va aprovar la convocatòria de la primera edició del Concurs de Grafitis “Mercat i Art”. El concurs té com a objecte la promoció de la creació artística de la joventut actualment matriculada en el Batxillerat Artístic de l’IES Ausiàs March, proporcionant-los un espai ideal per a la seua realització com són les façanes del Mercat Municipal dels Pins, promovent, al seu torn, un oci saludable per a la nostra joventut.

La Inscripció serà gratuïta i podrà participar tota aquella persona matriculada en el Batxillerat Artístic de l’Institut Ausiàs March. Aquest concurs es durà a terme entre els mesos de maig i juliol de 2021 i la temàtica sobre la qual versaran els treballs, originals i inèdits, serà “MERCAT”.

Les persones aspirants hauran de presentar un esbós amb el treball que vagen a realitzar abans del dia 20 de maig a les 14.00 hores en el departament de Mercats, (carrer València, 22) o bé enviar l’esbós per correu electrònic a [email protected]

Els esprais seran proporcionats per l’Ajuntament a tots els treballs per igual en número i gamma cromàtica. Igual que la pintura blanca, cubetes, corró, màscara i guants. Les persones participants hauran d’adaptar els seus esbossos i obres a aquests colors (groc, roig, verd, blau, taronja, negre, argila i lila)

El concurs estarà dotat del següent premi:

El premi al millor esbós aconseguirà una tablet i lot de pots montana 94 + pots hardcore.

Als esbossos seleccionats se’ls farà entrega d’un lot de llibres o lot d’esprais Montana + hardcore.

Els premis s’atorgaran a un esbós, independentment del nombre de persones que col·laboren en la seua realització.

Per a l’equip d’execució (màxim 3 persones sense comptar amb la figura de l’autor), se’ls obsequiarà amb: lot d’esprais.