LA REGIDORIA D’ESPORTS ES COMPROMET A TROBAR UNA SOLUCIÓ DEFINITIVA ABANS QUE FINALITZE L’ANY

14/09/2020

L’Ajuntament de Manises habilitarà, en els pròxims dies, un espai temporal perquè el club de patinatge de Manises puga reprendre els seus entrenaments. Alhora, es treballarà per poder disposar d’un espai definitiu al Poliesportiu Municipal on el club puga entrenar amb normalitat i sota la responsabilitat de la regidoria d’esports.

Així ho ha comunicat el regidor Guillermo Martínez, qui ha afegit que, des del consistori es comprometen a donar una solució definitiva abans que finalitze l’any. «La crisi del COVID-19, que ha limitat considerablement la pràctica esportiva, ens ha mostrat la necessitat de disposar d’instal·lacions amb titularitat municipal on la majoria dels clubs puguen practicar el seu esport». «El patinatge és una pràctica cada volta amb més pes a Manises i s’ha demostrat que necessita un espai a les instal·lacions gestionades per la regidoria », ha apuntat el responsable de l’àrea.

El club de patinatge entrenava, fins ara, a les instal·lacions esportives de l’IES Ausiàs March. Amb la crisi del coronavirus, el Consell Escolar va concloure prohibir qualsevol activitat als centres educatius que no fora estrictament educativa.

Ara, la regidoria d’urbanisme i la d’esports habilitarà un espai compatible per a la pràctica d’aquest esport i, a través del diàleg i consens constant amb el Club de Patinatge Manises, poder traslladar els entrenaments a un lloc definitiu per als pròxims anys.

A més, Rafael Mercader, regidor d’Urbanisme, apunta que «aquesta no serà una solució que es quedarà en un termini temporal. Nosaltres ens comprometrem a dotar el club d’una instal·lació que siga definitiva el més prompte possible».