29/05/2020

  • La Xarxa Joves.net posa en marxa una campanya per a recordar a la joventut la importància de les mesures de protecció

Manises, 29 de maig de 2020.  L’Ajuntament de Manises, s’ha unit a la campanya #joveresponsable, l’objectiu de la qual  és recordar el compliment de les mesures sanitàries per evitar la propagació del virus. A més, fa especial èmfasi en diferents moments socials de les fases de desconfinament quan hem d’anar amb cura i de vegades oblidem les nostres obligacions com a integrants de la societat.

Es tracta d’uns missatges il·lustrats que s’aniran llançant setmanalment des de la web oficial de Joves.net i els perfils oficials de l’Ajuntament de Manises a les xarxes socials. Des d’ací els compartirem amb la nostra joventut a través de les seues pròpies xarxes, amb el hashtag #joveresponsable. El treball d’il·lustració ha segut a càrrec de l’artista valenciana Barbiturikills (Bárbara Sebastián) que amb el seu estil il·lustra missatges relacionats amb el desconfinament i especialment per a recordar les noves formes de relacionar-se en aquesta nova situació. Des de la Xarxa Joves.net han volgut donar un missatge que allunye a la nostra joventut del pessimisme, dramatisme o del sentiments de culpa.

El Consorci Xarxa Joves.net està integrat per 22 ajuntaments, entre el que s’inclou l’Ajuntament de Manises.  El seu principal objectiu és treballar des dels departaments de Joventut per realitzar de manera coordinada i compartida, amb uns mínims de qualitat i efectivitat, accions d’informació i de dinamització i promoure activitats socioeducatives en el marc de l’educació no formal.