Projecte alternatiu presentat pel govern d’APM-Compromís i rebutjat pel Ministeri de Foment

Menuda sorpresa la licitació pel Ministeri de Foment (sr. Ábalos) de la nova autovia N-220 que encara dividirà més Manises, passant per damunt dels interessos de la ciutadania.

Amb aquesta licitació, el sr. Ábalos, malgrat haver estat fa uns mesos dues vegades de campanya a Manises, es riu dels manisers, no fa cas a cap de les nostres propostes, i es deixa de banda la passarel·la d’accés a l’aeroport que havia aprovat la Delegació del Govern a finals del 2018.

Aquesta barbaritat l’hem de parar. No podem consentir que es porte endavant un projecte que sols beneficia a l’aeroport, a Paterna i al polígon de la “Fuente del Jarro”. Manises quedarà més partida encara, doncs es dupliquen els carrils, la rodona de “la Paloma” serà quasi el doble de gran (més perill per a tots), els accessos al polígon de l’aeroport i a Manises seran més complicats, i el risc i el soroll que hauran de patir els veïns serà més molest encara.

Ja hem aprovat al plenari diverses mocions en contra d’aquest projecte. Ara toca actuar ja. El nostre compromís per frenar l’obra continua viu.

NO AL DESDOBLAMENT DE LA N-220!!!