• L’AJUNTAMENT VOL INCENTIVAR EL COMERÇ LOCAL I, AMB LA COMPRA DEL REGAL DELS ENAMORATS AL COMERÇ LOCAL, SORTEJARÀ UN TOTAL DE 5 SOPARS QUAN TOT TORNE A LA NORMALITAT

9/02/2021

La regidoria de Comerç, ha posat en marxa una campanya de compra per Sant Valentí amb l’objectiu d’incentivar el consum al comerç local de Manises.

Així, amb una compra superior a 15 euros feta entre el 9 i el 13 de febrer, podràs participar dins el sorteig d’un sopar per a dos (en total, es sortejaran cinc sopars). Per a poder participar, és necessari enviar un WhatsApp al 678 445 267, un correu electrònic a la direcció [email protected] o un missatge de Facebook a l’Ajuntament de Manises (@Ajuntament.de.Manises) i indicar, al missatge què s’ha comprat i en quin comerç local de Manises.  Cal matissar que les persones guanyadores només poder ser beneficiàries d’un sopar.

La regidoria de Comerç recomana guardar el tiquet, ja que serà necessari adjuntar-lo en cas de ser la persona guanyadora.

Des d’APM-Compromís som conscientes de la impotància que té el comerç al sector econòmic, alhora que genera treball o autoocupació (perquè en la
majoria dels casos es tracta d’autònoms), serveix com element de
cohesió local i contribueix a augmentar entre la població l’autoestima
de tot allò que representa MANISES. És per això que animem a tota la ciutadania a que realitze les seues compres al comerç local. Entre tots fem poble i fem una ciutat més habitable.