RECEPCIÓ DEL MELCIOR, GASPAR I BALTASAR PER BARRIS I AMB AFORAMENT LIMITAT

14/12/2020

L’Ajuntament de Manises organitza per aquest Nadal un programa replet d’actes perquè totes i tots els veïns de Manises puguen gaudir d’unes bones festes al municipi. Enguany, tot està sent diferent, però no per això ha de ser menys especial.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Manises, ha volgut que l’arribada dels Reis d’Orient fora única i que tots els xiquets i xiquetes de Manises pogueren donar-hi-els la benvinguda com es mereixen. Per això, el 5 de gener, a les 17 hores els Reis estaran en tots els barris del municipi. Quatre punts que comptaran amb un espectacle de teatre o de música que culminara amb la benvinguda dels tres més esperats. Així, hi haurà una recepció en el barri del Carme (en el parc Carmen Carpintero); en el Centre Cultural «Les Simetes»; en la Plaça Cor de Jesús i en la Plaça Rafael Atard.

Per poder assistir a aquesta recepció, es important inscriure’s al següent enllaç: http://bit.ly/Reis2020 . L’aforament, per llei, està restringit a 150 persones, dona’t presa!

La regidoria de Festes recomana anar a l’espectacle del teu barri, per minimitzar la mobilització per tot el municipi i evitar aglomeracions. A més, l’entrada estarà restringida a 1 adult màxim per xiquet.