Guillermo Martínez
Guillermo Martínez. Regidor d’Hisenda

Finalment les associacions culturals, festeres, esportives i socials tindran assegurades les seues subvencions per al present exercici. No ha estat una faena fàcil. Com bé recordaran els nostres veïns l’equip de govern municipal, format per APM-Compromís i Podem, va presentar uns pressupostos per a 2020 que l’oposició va tombar. Uns comptes que nosaltres consideràvem beneficiosos per a Manises i que vam negociar fins l’últim moment amb el PSOE, partit que finalment es va desmarcar de l’aprovació.

Així, una vegada rebutjats els pressupostos, es van prorrogar els de 2019. Això comportava que amb la pròrroga calia seguir el tràmit administratiu i aprovar també les subvencions de les associacions del poble. Per això, l’equip de govern, va portar l’aprovació de les subvencions a la primera Comissió Informativa d’Hisenda d’enguany. Per a sorpresa d’APM-Compromís i Podem els partits de l’oposició no van aprovar les subvencions per a les associacions. Tots es van abstindre. De no haver sigut per l’equip de govern, que va aprovar les subvencions, la proposta no hauria anat al ple perquè no comptava amb el dictàmen positiu de la Comissió d’Hisenda.

Afortunadament en el ple ordinari de gener, i a excepció del PP, tots els partits ara sí que van donar el suport a les subvencions. Una aprovació que, al marge del soroll polític, volem agrair a les forces de l’oposició.

Els ciutadans de Manises, el seu teixit associatiu, cultural i fester, no tenen perquè pagar el bloqueig sistemàtic que dia darrere dia impulsa la “Cuadrilla del bloqueo”, és a dir, la dreta local amb els quatre regidors del PSOE.

Des d’APM-Compromís continuarem treballant per fer de Manises la ciutat que volem, una ciutat on l’interés general estiga per damunt de tot. No ho dubteu.

Guillermo Martínez Miquel

Regidor d’Hisenda