23 de Gener de 2024

L’Oficina de Turisme de Manises aconsegueix la Q de qualitat turística i el municipi es posiciona com a destí per a visitar

• L’ICTE reconeix la Tourist Info Manises amb el distintiu per la seua gestió orientada al servei del visitant i la millora contínua

Manises, 23 de gener de 2024.- L’Oficina de Turisme de Manises, situada en l’antiga estació de tren de RENFE del municipi valencià, ha aconseguit la certificació de la marca Q de qualitat turística, un distintiu de reconegut prestigi que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). 

D’aquesta manera, la marca Q aportarà prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigorositat i promoció a la Tourist Info Manises, situada en l’emblemàtic edifici ferroviari decorat amb ceràmica que conjuga tradició i modernitat. En paraules del regidor de Turisme de Manises.

Aquesta qualificació es traduirà en una major promoció del municipi, millor atenció a totes les persones visitants, més professionalitat i major diferenciació dins de tota l’oferta turística a Espanya, cada vegada amb major competència.

Amb el distintiu de la Q de qualitat turística espanyola, l’ICTE reconeix l’esforç i l’aposta per la qualitat, la gestió orientada al servei de la ciutadania i la millora contínua de l’Oficina de Turisme de Manises, que compleix amb els requisits que estableix l’organització competent, que són: els recursos humans mateix, la prestació del servei, les activitats comercials, l’anàlisi i les estadístiques, així com la comunicació i la promoció.

A més, en els últims anys, des de l’Ajuntament de Manises s’ha estat treballant amb diferents iniciatives per a posicionar el municipi com a destinació turística, com va ser l’adhesió a la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO en la categoria d’artesania i arts populars o la consolidació de la Biennal Internacional de la Ceràmica de Manises.

Manises, protagonista a la Gala de la Nit Q de FITUR

S’aprofitarà la presència de l’Ajuntament de Manises a FITUR per a presentar la certificació de la marca Q de qualitat turística que l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola ha atorgat a l’Oficina de Turisme de Manises. En el marc d’esdeveniments previstos a FITUR, el guardó es recollirà en la Gala de la Nit Q, que se celebrarà dijous 25 de gener, a les 21 hores, a la Galeria de Cristall del Palau de Cibeles, a Madrid.

La Q de qualitat ens ajudarà a continuar creixent en un sector tan important per a la localitat com és el turisme, serà també un reclam per a visitar la ciutat de Manises.