29 de març de 2023

Obres de remodelació de la CV-371 entre Manises i Paterna

Manises, 29 de març de 2023. La Diputació de València inicia les obres de remodelació de la glorieta situada en el punt quilomètric 0,2 de la CV-371 entre Manises i Paterna. L’actuació projectada per l’àrea d’Infraestructures, amb un pressupost superior als 200.000 euros i un termini d’execució de dos mesos, permetrà agilitzar l’accés a la V-30 des de tots dos municipis i evitar les retencions diàries que es produeixen a Manises, a causa de la prioritat de pas del trànsit procedent de Paterna.


L’obra consistirà en la modificació de la glorieta per a crear una turborrotonda que possibilite l’accés i la circulació simultània de vehicles procedents tant de Manises com de Paterna, que podran eixir en paral·lel de la nova infraestructura per a incorporar-se a la V-30. A més, també està prevista l’ampliació a tres carrils del pont que uneix Manises amb Paterna, dos d’ells d’eixida des de Manises i un d’entrada.
Els treballs previstos en la glorieta de la CV-371 s’han estudiat de manera conjunta amb el Ministeri de Foment, ja que l’enllaç amb la V-30 afecta a carreteres provincials i estatals. L’obra inclourà l’ampliació d’algun dels carrils existents i la construcció de trams de nova plataforma, així com la repavimentació i millora del ferm i el canvi de la senyalització horitzontal i vertical.