28 de febrer de 2023

Comença l’asfaltat de 35.000 m2 a la localitat de Manises

• L’acció es durà a terme en carrers del nucli urbà i en altres de segona residència amb una inversió de 700.000 €

Manises, 28 de febrer de 2023. 

L’Ajuntament de Manises ha començat l’asfaltat de 35.000 mcorresponents amb 17 carrers del nucli urbà, també es faran reparacions en cinc punts de zones de segona residència, per tal d’igualar el paviment que es troba en mal estat i millorar la circulació i la seguretat, tant per als vehicles com per als vianants. Aquesta actuació té un pressupost de 700.000 euros i un termini d’execució d’aproximadament tres mesos.

Les obres han començat pel carrer Doctor Fleming on s’han retirat els arbres existents per estar podrits, malalts o amb fongs. Una volta finalitzades les obres d’asfaltat, aquesta zona es replantarà amb nou arbrat i escocells de major grandària per evitar problemes amb les arrels.

Amb aquesta inversió volem donar solució als problemes dels diferents carrers en les quals intervindrem i millorar el paviment i la seguretat viària.

Els carrers del nucli urbà afectats per aquesta intervenció són: José Luis Lazkanoiturburu, Doctor Fleming, Ramón y Cajal, Santa Teresa, José Casanova, Trinquet, Cervantes, Santa Florentina, Juan Luis Vives, José Vilar, San Cayetano, Aviación, Balmes, Maestro Guerrero, Menéndez y Pelayo, Cementeri y Sierpes.

Les obres consistiran en el fresatge de l’asfalt existent rebaixant el gruix, demolició de rastells on siga necessari, compactació del paviment, reposició de trapes i embornals, col·locació de rastells especials per a guals, instal·lació d’una nova capa d’aglomerat asfàltic i senyalització tant horitzontal com vertical, així com reposició de ressalts sonors i bolardos

Pel que fa a les zones de segona residència, l’actuació està prevista als carrers Rat penat, La Fotja, la Gavina, continuació de Vall d’Ayora i L’Espiret. En aquests trams es faran excavacions en punts concrets, estabilització de l’esplanada, col·locació d’una nova capa d’aglomerat asfàltic, reposició de reductors de velocitat elevats i senyalització horitzontal i vertical. A L’Espiret s’anivellarà i compactarà el terreny amb desbrossament previ de les cunetes.