13 de febrer de 2023

Manises renova el mobiliari urbà

• Aquesta actuació suposa una inversió de més de 92.000 € 

Manises, 13 de febrer de 2023.

L’Ajuntament de Manises ha iniciat la renovació de jardineres, bolardos i mobiliari urbà en diferents punts de la localitat. En aquesta intervenció s’invertirà més de 92.000 €.

Amb aquesta actuació el que volem és millorar la imatge dels nostres carrers i evitar que una jardinera siga un obstacle sinó com un element decoratiu que forme part del mobiliari de la nostra ciutat. 

En l’actualitat hi ha més de 300 jardineres de 10 models, grandàries i materials diferents distribuïdes per tot el terme municipal. Amb aquesta actuació es pretén homogeneïtzar la imatge dels elements del mobiliari urbà i col·locar bolardos en els llocs on fins al moment, hi havia una jardinera a manera d’obstacle per a evitar l’estacionament de vehicles. 

Un total de 160 elements seran renovats i també es realitzarà una actuació especial en la plaça Verge dels Desemparats, situada al centre històric. Una vegada reemplaçats els diferents tests, se sembraran quasi 200 plantes per a embellir les noves jardineres de les varietats de lantana camara i plumbago auriculata.