26 de desembre de 2022

Manises inicia el taller d'ocupació Manises Accessible 2022

• 30 alumnes i 6 persones de l’equip docent treballaran durant un any en el consistori maniser

Manises, 26 de desembre de 2022. 

L’Ajuntament de Manises, a través del Centre de Promoció i Ocupació i el Servei Labora, s’ha iniciat un nou taller d’ocupació en el qual es formaran 30 alumnes en tres especialitats. L’objectiu d’aquest projecte és realitzar una sèrie de treballs per a rehabilitar els espais públics amb criteris d’accessibilitat i sostenibilitat alhora que s’adquireix un certificat de professionalitat.
Les persones participants en aquest taller d’ocupació rebran formació i un certificat de professionalitat que millorarà les possibilitats per a accedir posteriorment al món laboral.

Aquest nou taller Manises Accessible 2022 tindrà una duració d’un any i els 30 alumnes treballadors (10 per cada especialitat) que hi participaran estaran acompanyats per personal de suport per a la gestió administrativa, docents i professorat en competències clau, que s’encarregaran d’instruir-los durant tot el procés. Les especialitats en què treballaran són tres: obra, jardineria i administració.

Algunes de les accions específiques que es duran a terme durant l’any 2023 serà l’adequació de voreres i passos de vianants per a millorar l’accessibilitat d’algunes zones de la localitat, l’enjardinament i replantació d’espais públics i, finalment, l’atenció a la ciutadania promocionant l’accessibilitat a través de l’administració electrònica.

El projecte suposa una aposta ferma pels espais públics adaptats a les necessitats de la ciutadania i per uns serveis eficients. A més, l’Ajuntament de Manises manifesta el seu suport a les polítiques d’ocupació i l’adopció de nous models de gestió basats en la proximitat, el desenvolupament del treball en xarxa i la inserció professional d’aquells grups amb més dificultats.