21 de novembre de 2022

Nou edifici per a la consergeria del poliesportiu municipal

• També s’han millorat els accessos per a vianants a les instal·lacions

Manises, 21 de novembre de 2022. El poliesportiu municipal de Manises compta amb un nou edifici destinat a la consergeria i, a més, s’hi han millorat accessos per als vianants, per tal d’adequar-los a la normativa vigent pel que fa a l’accessibilitat.

El regidor d’Esports, Guillermo Martínez, ha assenyalar que “aquesta obra era molt necessària perquè durant molts anys només hi havia una caseta provisional en la qual es treballava amb moltes dificultats i ara l’edifici ha millorat per tal d’atendre les necessitats de les persones usuàries”. 

Es tracta d’una intervenció amb una despesa mínima per a l’Ajuntament, ja que s’ha fet amb el Pla d’Inversions de la Diputació de València, que dona una nova imatge a l’accés al poliesportiu i facilita al personal de consergeria un millor control de les entrades i eixides a les instal·lacions.

L’edifici destinat a la consergeria s’ha dotat de les instal·lacions necessàries per a fer-ne un ús adequat, i dels revestiments interiors i exteriors que no tenia fins ara, ja que es tractava d’una instal·lació provisional.