30 de setembre de 2022

Manises, 30 de setembre de 2022.

A continuació es presenta un resum dels punts de l’ordre del dia de la sessió plenària ordinària celebrada ahir 29 de setembre. El ple s’ha celebrat de manera presencial i ha sigut retransmès en directe i en obert pels canals oficials de l’Ajuntament de Manises. 

Aprovació de les acte de sessions ordinàries anteriors, de 30 de juny i 28 de juliol de 2022, i sessió extraordinària de 15 de setembre de 2022. 

Dictàmens de les comissions informatives:

Aprovació de renúncia de delegació i sol·licitud de nova delegació de competències per a l’execució de l’obra Projecte bàsic i d’execució d’adequació de CEIP FÈLIX RODRÍGUEZ DE LA FONT. Aprovada per unanimitat de tots el grups.

Aprovació de renúncia de delegació i sol·licitud de nova delegació de competències per a l’execució de l’obra Projecte bàsic i d’execució d’adequació i millora del CEIP JOSÉ GARCÍA PLANELLS. Aprovada per unanimitat de tots el grups.

Aprovació de resolució del contracte per a la construcció i explotació de l’aparcament públic i urbanització de superfície de la plaça Vicente Barberà de Manises. Aprovada per unanimitat de tots el grups.

Aprovació sol·licitud de fraccionament de rebuts. Aprovada per unanimitat de tots el grups.

Aprovació de proposició de festes laborals de caràcter local per a l’any 2023. Aprovada per unanimitat de tots el grups.

Aprovació de l’Ordenança municipal reguladora de la venda no sedentària de l’Ajuntament de Manises. Aprovada amb els vots a favor d’APM-Compromís (6), PSPV-PSOE (4), Podem (2) i els vots en contra de PP (5), Ciutadans (3) i Vox (1).

Aprovació del Pla Jove Manises. Aprovada amb els vots a favor d’APM-Compromís (6), PSPV-PSOE (4), Podem (2) i els vots en contra de PP (5), Ciutadans (3) i Vox (1).

Proposta del grup polític municipal Ciutadans per a evitar els indults a condemnats per delictes de corrupció. Rebutjada amb els vots en contra de d’APM-Compromís (6), PSPV-PSOE (4) i Podem (2), els vots a favor de Ciutadans (3) i Vox (1) i l’abstenció de PP (5).

Proposta del grup polític municipal Ciutadans per a augmentar la seguretat a Manises mitjançant l’augment de la plantilla de la Policia local i la instal·lació de càmeres de videovigilància. Rebutjada amb els vots en contra d’APM-Compromís (6), PSPV-PSOE (4) i Podem (2) i els vots a favor de PP (5), Ciutadans (3) i Vox (1).

La sessió ha finalitzat amb un torn de precs i preguntes.