04 de maig de 2022

Crònica del Ple Municipal del 3 de maig de 2022

Manises, 04 de maig de 2022. 

A continuació es presenta un resum dels punts de l’ordre del dia de la sessió plenària ordinària celebrada ahir dimarts 3 de maig. El ple s’ha celebrat de manera presencial i ha sigut retransmès en directe i en obert pels canals oficials de l’Ajuntament de Manises.

Aprovació de l’acta de la sessió anterior del 31 de març.

Dictàmens de les comissions informatives:

Donar compte dels informes de control permanent definitius elaborats durant l’exercici 2021.

Donar compte de l’informe resum anual de l’Ajuntament de Manises dels resultats del control intern de l’exercici 2021.

Donar compte dels Informes PMP i Morositat del primer trimestre de 2022 del departament de Tresoreria.

Donar compte del Pla de Tresoreria per al segon trimestre de 2022.

Donar compte Informació al Ple sobre execució pressupostària del primer trimestre de 2022.

Aprovació inicial modificació de crèdits núm 7/2022 per transferències de crèdits. Aprovada amb els vots a favor dels grups APM-Compromís (5), PSPV-PSOE (4), Podem (2), PP (5) i Ciutadans (2) i l’abstenció de Vox (1).

Aprovació inicial modificació de crèdits núm 8/2022 per suplements de crèdits. Aprovada amb els vots a favor dels grups APM-Compromís (5), PSPV-PSOE (4), Podem (2), PP (5) i Vox i l’abstenció de Ciutadans (2).

Aprovació de la modificació de l’acord d’imposició i ordenació dels preus públics per prestació de serveis educatius municipals. Aprovada amb els vots a favor dels grups APM-Compromís (5), PSPV-PSOE (4) i Podem (2), el vot en contra de Vox (1) i les abstencions de PP (5) i Ciutadans (2).

Aprovació de la modificació de l’ordenança reguladora del preu públic per prestació de serveis i utilització d’instal·lacions esportives de l’Ajuntament de Manises. Aprovada amb els vots a favor dels grups APM-Compromís (5), PSPV-PSOE (4) i Podem (2), i els vots en contra de PP (5), Ciutadans (2) i Vox (1).

Donar compte de l’acord de la Junta de Govern Local de 21 d’abril de 2022 de Adjudicació del contracte mixt de serveis i subministrament d’un sistema d’informació economicofinancera.

Proposta de cessió de material informàtic a diverses associacions. Aprovada per unanimitat de tots els grups.

Proposta de pròrroga del Conveni entre la Diputació d’Albacete i l’Ajuntament de Manises per a la posada a la disposició de la totalitat d’aplicatius i eines que integren la plataforma SEDIPUALBA. Aprovada amb els vots a favor dels grups APM-Compromís (5), PSPV-PSOE (4), Podem (2), PP (5) i Vox i l’abstenció de Ciutadans (2).

Proposta d’adhesió al Manifest de la FVMP del 5 de maig en homenatge i record als espanyols deportats i morts en camps de concentració i a totes les víctimes valencianes i espanyoles del nazisme. Aprovada amb els vots a favor dels grups APM-Compromís (5), PSPV-PSOE (4), Podem (2), PP (5) i Ciutadans (2) i l’abstenció de Vox.

S’informa al Ple de les Resolucions adoptades per Alcaldia (de la 1246/2022 a la 1674/2022)

La sessió ha finalitzat amb un torn de precs i preguntes.