22 de abril de 2022

Manises celebra la VI Setmana de les Lletres

• La XVIII edició de la Fira del Llibre començarà el dissabte 30 d’abril

Manises, 22 d’abril de 2022.

La Biblioteca Enric Valor de Manises es prepara per a la VI Setmana de les Lletres amb activitats per a tots els públics que avancen la celebració de la Fira del Llibre.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, ha destacat que amb aquestes activitats “les i els lectors tenen una oportunitat de trobar-se amb les biblioteques i les llibreries i gaudir del plaer de llegir en companyia”. Per això, ha animat “a tots els manisers i maniseres a participar en les activitats que s’han organitzat al voltant de la festa del llibre a la ciutat”.

La primera de les activitats està oberta des de l’1 d’abril i romandrà fins i el 4 de maig. Es tracta del II Concurs de marcapàgines destinat a tot l’alumnat fins a primer d’ESO dels col·legis i instituts de Manises, i que té com a lema El Dia del Llibre. Es pot consultar tota la informació a l’enllaç www.mundoarti.com

Del 26 d’abril al 7 de maig, al claustre de la Casa de Cultura, estarà oberta l’exposició Vacuna’t amb la lectura per a motivar la lectura en família, organitzada per l’Agència de Promoció del Valencià de Manises.

Ja el 29 d’abril per la vesprada té lloc la lectura pública, que enguany es farà de les Rondalles valencianes d’Enric Valor, en valencià, i El viaje del elefante de José Saramago, en castellà.

L’endemà, 30 d’abril, tindrà lloc la inauguració de la XVIII Fira del Llibre a la plaça de Rafael Atard a càrrec de l’Artística Manisense i durant tot el dia hi haurà diferents activitats. Pel matí firmarà llibres Lluís Asunción, autor de Pepe Sancho, mi hermano i Cecilia Silva farà un contacontes. Ja per la vesprada hi haurà el teatre Pixels Offline, el taller El llibre, amb Miriam Alonso, i firmarà el llibre Despertar en Soria Uiso Crespo.