22 de desembre de 2021

• La instal·lació s’ubicarà a la Ciutat de l’Oci i de l’Esport

Manises, 22 de desembre de 2021. 

Manises comptarà amb una nova pista d’atletisme homologada de 400 metres i 8 carrers que s’ubicarà a la Ciutat de l’Oci i l’Esport.

Les obres d’aquesta instal·lació esportiva, que ja han començat, tenen un termini d’execució de quatre mesos, amb un pressupost de 201.380 euros i compten amb el finançament de la Diputació de València.

“La nova pista es troba a un entorn ambiental adequat per a la pràctica de l’atletisme i el ciclisme i amb un passeig d’accés que els veïns i veïnes de Manises podran aprofitar per a dur a terme activitats socials“, ha destacat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez.

Els dos carrers extrems interior i exterior de la pista es plantegen com de transició amb l’entorn, de manera que es poden utilitzar els sis carrers centrals i quan els necessiten els huit es pot pavimentar per a evitar arrossegaments. La superfície serà totalment plana amb una lleugera pendent transversal per a l’evacuació d’aigües

Les obres, a banda de la pista esportiva, inclouen el desbrossament i aplanat de tot l’àmbit d’actuació, la infraestructura d’evacuació d’aigües pluvials, l’enllumenat públic, la xarxa de reg de la zona interior i la col·locació de proteccions perimetrals.

En aquesta primera fase, també està previst el tancament perimetral per a impedir l’accés tant a la zona esportiva com a la pista d’atletisme. A més a més, en una segona fase s’inclourà l’enjardinament i l’acondicionament de l’àrea.

Des d’APM-Compromís valorem molt possitivament aquesta actuació, ja que amb la construcció de la pista d’atletisme donem cobertura a una necessitat del municipi i una petició històrica de totes i tots els que practiquen esport a Manises, i en especial als clubs que practiquen aquesta especialitat.