Manises, 29 de juliol de 2021.

El ple de l’Ajuntament de Manises en la sessió celebrada, ahir, 29 de juliol de 2021, va aprovar amb els vots a favor de APM-Compromís (6), PSOE (4), Podemos (2) i Partit Popular (5) una modificació de crèdit extraordinària que permetrà dur a terme diferents projectes. Dos dels tres partits de l’oposició, Ciudadanos (3) i Vox (1), han votat en contra a aquesta proposta.

La modificació de crèdit ascendeix a 470.000 € i anirà destinada a la redacció de diferents iniciatives beneficioses per a la localitat de Manises i les obres de les quals es posaran en marxa durant l’any 2022.

El projecte de la reforma integral de les 3 places principals de la localitat, Rafael Atard, Vicente Barberá i Cor de Jesús; juntament amb la reurbanització del carrer Ángel Nadal la qual patia inundacions habituals amb les pluges, la urbanització de la Ronda Nord i el carrer Rafael Valls (i voltants); i la reposició de la via pública en el polígon del Barranquet; s’emportaran la major part d’aquest pressupost, concretament, 442.000 €. Els 28.000 € restants es destinaran a la II fase de la pista d’atletisme i a finalitzar la Ciutat de l’Oci i de l’Esport.

Per a APM-Compromís estos projectes són molt important, ja que les places necessiten una reforma i una adeqüació integral sostenible i accesible per a que tots els ciutadans pugan gaudir d’aquest espais. A més a més la prolongació de la Ronda Nord i l’actuació al carrer Rafael Valls serà una altra actuació que millorarà la vida de les persones. També es farà una inversió en esport, amb la construcció d’una pista d’atletisme on podran fer-ne ús els aficionats a aquest esport.

El govern central ha suspés les regles fiscals del 2020 i 2021 i per aquest motiu està permés de manera més senzilla i còmoda la utilització del superàvit i del romanent. Aquesta modificació de crèdit es finança amb càrrec al romanent d’enguany de manera que no suposarà un endeutament per a les arques municipals. Una vegada més, es demostra que una gestió responsable permetrà tirar avant nous projectes en benefici de la nostra localitat.