9 de febrer de 2021.

L’Ajuntament de Manises, a través de la regidoria de Salut Pública ha ofert a la Conselleria de Sanitat els espais municipals per si foren d’utilitat de cara a la vacunació massiva del Covid-19 que es preveu que tinga lloc en els propers mesos.

Així, de la mateixa manera que es va fer durant la vacunació massiva de la Grip A, quan el consistori també va posar a disposició de l’administració autonòmica totes les instal·lacions municipals de les quals disposaven, enguany, i amb l’anunci de començar prompte les vacunacions massives de coronavirus, l’equip de govern ha anunciat que també cedirà els espais municipals que siguen necessaris. Tot i això, des del departament de Salut Pública preferirien espais on hi haguera recursos per poder fer intervencions mèdiques ràpides si fora necessari.

El nostre company i regidor de Salut Pública declara que “és important la col·laboració i coordinació de totes les administracions, tant l’autonòmica com, en aquest cas la local, per poder tindre a disposició tots els recursos necessaris per practicar la vacunació de la forma més eficient possible”.

Un anunci que demostra, una vegada més, el compromís de Manises pel recolzament de la Sanitat Pública de qualitat i universal, més encara en aquests temps d’emergència sanitària a causa de la crisi de la Covid-19 a nivell mundial.