5/06/2020

Manises, 4 de juny de 2020. L’Ajuntament de Manises començarà la reobertura de les seues instal·lacions esportives municipals a partir del pròxim 8 de juny per a entrenaments de tots aquells clubs esportius locals que ho necessiten i ho sol·liciten. En concret, s’obrirà el Poliesportiu Municipal (pista de pàdel, els dos frontons, rocòdrom, camps de futbol i pista de futbol de la sala exterior), la Ciutat de l’Oci i l’Esport (camps de futbol) i el Trinquet Municipal (pista de joc de pilota valenciana i sales 1 i 2 d’activitats esportives). Respecte als pavellons municipals d’esports Luis Vilar i Alberto Arnal, de moment no es procedirà a la reobertura ja que s’estan realitzant obres de manteniment i pintura tant en la pista com en els vestuaris de tots dos pavellons.

Els clubs esportius podran fer ús d’aquestes instal·lacions per pràctica esportiva de manera individual (entrenament individual o bàsic), mantenint en tot moment les distàncies de seguretat.

Qualsevol persona podrà reservar pistes per practicar esport individual o per parelles (tennis i pàdel), sempre amb cita prèvia que s’haurà de demanar a través del telèfon 610 739 513 amb almenys un dia d’antel·lació de l’inici de l’activitat.

S’estableixen franges horàries per a minimitzar les aglomeracions d’esportistes i evitar la coincidència en l’entrada i eixida entre els i les esportistes d’un torn i un altre, així com a procedir a la neteja de material i equipament esportiu entre un torn i un altre), i amb un aforament limitat en cadascuna de les instal·lacions. A més a més, no es podran utilitzar els vestuaris de les instal·lacions esportives.

La informació completa sobre com realitzar el procediment de reserva i les normes de seguretat es troba a la nostra web municipal, on també està disponible el protocol d’ús de les instal·lacions per a clubs esportius i reserva de pistes de tennis i pàdel al Poliesportiu Municipal.

És important que tots i totes siguem conscients que la situació actual a causa del COVID-19 és encara molt sensible, i hem de ser comprensius a l’hora d’entendre les mesures de control i la documentació requerida per a poder fer ús de les instal·lacions esportives, mesures que aniran flexibilitzant-se conforme avance la situació i ho permeten les autoritats competents. L’incompliment de qualsevol mesura estipulada podrà produir la suspensió de l’ús autoritzat a cada club esportiu.