12/05/2020

Amb motiu de la situació d’emergència de sanitària ocasionada pel Covid-19, el govern va acordar declarar l’estat d’alarma per a la gestió de la situació d’aquesta crisi en tot el territori nacional.

A causa d’aquesta situació, s’ha suspés l’activitat dels sectors considerats com no essencials com per exemple la venda no sedentària que es realitza en el nostre municipi els dilluns i dimecres.

La majoria dels llocs dels mercats ambulants estan catalogats dins dels no essencials el que comporta directament l’obligatorietat de la suspensió de la seua activitat en el nostre municipi. Des de la Regidoria de Mercats de l’Ajuntament de Manises treballem per a adaptar i organitzar la seua activitat una vegada que així ho permeta el decret llei.

L’Ajuntament establirà els requisits de distanciament entre parades i les condicions de delimitació del mercat amb l’objectiu de garantir la seguretat i distància entre treballadors, clients i comerciants.

Des del consistori maniser, som conscients de la difícil situació per la qual està travessant el sector, teniu el nostre ferm compromís de no deixar a ningú arrere, hem treballat, treballem i treballarem per a poder eixir d’aquesta situació de la millor manera possible, sempre complint amb els decrets que marque la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i altres institucions.