2/04/2020

Manises, 31 de març de 2020. El ple de l’Ajuntament de Manises  celebrat el passat 30 de març va aprovar per unanimitat la modificació de l’Ordenança Fiscal del Domini Públic perquè no es cobre la taxa entre el 14 de març i el 31 de desembre de 2020. No obstant això, el període entre l’1 de gener i el 14 de març de 2020 sí que serà exigible. La mesura afecta a la instal·lació de taules i cadires a les terrasses, així com als llocs de venda ambulant. Aquestes i altres mesures econòmiques per a fer front a la crisi del coronavirus, ja estan en marxa en la localitat.

El segon punt aprovat per unanimitat va ser el canvi de festius locals de caràcter laboral. Els festius inicialment aprovats en la localitat es corresponien, d’una banda, amb el dijous 9 d’abril (Dijous Sant) i d’altra, amb el dilluns 20 d’abril (dia de Sant Vicent Ferrer) que a causa de la crisi sanitària del COVID 19 passaran a ser laborables. Més endavant, s’avaluaran possibles dates per a recuperar-los.

Cal destacar que aquesta sessió plenària s’ha celebrat per videoconferència i solament l’alcalde i un parell de regidors més es trobaven en el saló de plens  juntament als tècnics informàtics i de la ràdio municipal que controlaven l’emissió a la sala. La resta de la corporació municipal seguia la sessió des de sa casa.