23 de juliol de 2024

La Falla Trinquet aconsegueix la llicència de tipologia B per al seu casal

· Aquesta falla ha estat la primera de Manises a aconseguir aquest tipus de llicència gràcies a les adaptacions

Manises, 23 de juliol de 2024.-

 El casal de l’A.C. Falla Trinquet obté la lletra B en la tipologia de casals fallers, després de les obres de condicionament i adequació de l’espai encarregades per la comissió fallera. Aquestes intervencions han permès que el local existent per a l’activitat de l’associació cultural s’adapte a la normativa sobre la base de les seues condicions particulars.

En concret, l’A.C. Falla Trinquet ha instal·lat un grup contra incendis amb reserva d’aigua per a BIEs i ha renovat la instal·lació elèctrica amb cablejat ignífug lliure d’halogen, a més d’obrir una segona porta d’evacuació d’emergència i instal·lar un bany adaptat per a persones amb diversitat funcional, per a millorar així l’accessibilitat del casal.

Finalment, s’ha ignifugat l’estructura i s’han modernitzat els quadres elèctrics. Tot això ha permès que el local de l’A.C. Falla Trinquet haja aconseguit la llicència B en la tipologia de casals fallers: activitat administrativa (venda de loteria) i servei de barra (a falleres i fallers associats).