26 de octubre de 2023

La Casa de Cultura de Manises acull el Butoni Fast Film del 28 al 30 d'octubre

La sala polivalent 12 de la Casa de Cultura de Manises acull el Butoni Fast Film, del 28 al 30 d’octubre, en el marc del Butoni Film Fest. El cinema, la música i l’art tenen una cita en aquest festival que pretén ser un lloc de trobada en què joves realitzadors i realitzadores projecten les seues obres junt amb professionals consagrats de la indústria i intercanvien inquietuds.

El Butoni Fast Film consisteix en el rodatge i muntatge d’un curtmetratge en 48 hores. La temàtica de les pel·lícules girarà al voltant d’un objecte que l’organització facilitarà als participant en el moment de començar el concurs. S’iniciarà el 28 d’octubre a la Casa de Cultura de Manises i acabará el dia 30.

Del 31 d’octubre fins al 10 de novembre, al claustre de la Casa de Cultura, es podrà visitar l’exposició de cartells que competeixen per guanyar el certamen de cartells del Butoni Film Fest, un guardó valorat en 200€ i que permetrà ser la portada de la pròxima edició.

A més del concurs de realització de curtmetratges de cinc minuts de duració com a màxim, durant aquests dies, el festival projectarà al voltant de 64 curts que es dividiran en secció oficial, estudiants, animació, Ve cinema (cinema a València), aventures, fan films i videoclips.

D’altra banda, es portaran a terme activitats paral·leles destinades a professionals i amateurs del món audiovisual: tallers d’interpretació i d’escriptura creativa, actuacions de teatre o concerts.

Com en edicions anteriors, el festival premiarà els guardonats en l’acte de clausura que tindrà lloc el 5 de novembre al Centre del Carmen de Cultura Contemporània (CCCC) de València. Els premis seran atorgats pel jurat a millor curtmetratge, al millor curtmetratge d’estudiants, al millor videoclip, al millor curtmetratge d’animació i al millor director.

Tota la informació es pot consultar a www.butonifest.com