Manises, 21 de juny de 2021.

Divendres passat 18 de juny, la cantant Samantha va iniciar la seua gira 2021 “Todo de mi” a l’Auditori Germanies de Manises aconseguint un sold out de totes les entrades previstes per a aquest concert. També va fer una col·laboració amb el grup La Fumiga com a artistes convidats. A més, amb aquesta actuació va tancar i va posar el fermall d’or al cicle del Manises Ràdio Fest.

Recordem que aquest cicle va començar el 26 de març del 2021 i en ell han participat: la banda de flamenc-pop Reina Roja, la banda de pop Atlàntic, la cantant valenciana d’Operació Triomf Sandra Polop, la banda valenciana “Santero y los muchachos” i, com a tancament del festival, Samantha. 

Per als qui encara no coneguen a Samantha Gilabert, nascuda a Beniarrés, és una jove promesa que es va donar a conéixer en l’última edició del talent xou “Operació Triomf”. La seua manera de cantar i el seu gran talent l’han convertida hui dia en una gran cantant que compta amb milers de fans al seu voltant. De fet, cada single que ha tret ha ocupat el top N1 d’ITunes en països com Espanya, Perú, Xile i Argentina.