30 de abril de 2021

Ràdio Manises 105.7 presenta aquest divendres 30 d’abril el primer acústic de la V edició de «Els Acústics a Ràdio Manises» que tindran lloc en la Sala Vicent Ros de la Casa de Cultura. Durant els mesos d’abril, maig i juny de 2021, concretament els dies 30 d’abril, 28 de maig i 25 de juny aquesta sala  acollirà a partir de les 20h, concerts acústics amb entrada gratuïta. Es tracta d’una  activitat cultural que compleix doble objectiu: promocionar als grups valencians a través d’un format diferent com és una entrevista i un acústic amb un públic present en la sala i a més escoltar el mateix directe a través de Ràdio Manises per totes les vies d’emissió (FM, online, vídeo streaming i en les apps per a Android i IOS).

El  30 d’Abril  l’entrevista i  acústic serà amb la valenciana «Gem» i la banda valenciana «Ñekü».Els responsables del projecte són Ñekü (Carlos) en la veu, Raúl García en la guitarra, Fernando Fuertes en el baix i David Jover des de la bateria .

Amb dos treballs en el seu haber, el EP «Hexapolar» (2016) i i l’albúm «36 segundos»(2018), Ñekü és una banda hipnòtica i potent que trau la mirada del públic més exigent.Han tocat en escenaris com el SanSan Festival, el Mutua Madrid Open de Tenis, el Music Port Fest o el Festival Mediterránea.

Gem és el nom artístic de Gema Vañó Guarner, cantautora valenciana de Benigànim, a la Vall d’Albaida. Entre la seua discografia figura «Seré del viento»(Autoedició, 2016),”Dents de lleó” (Autoedició, 2017) i “Satèl·lits” (Primavera d’Hivern, 2019).Dents de lleó va estar nominat als Premis Ovidi com a millor disc de pop.

El seu estil s’acosta més a l’indie pop i al rock, encara que en alguna cançó manté el folk.  

Les formacions que formen part del cartell d’aquest any, estaven programades per a 2020 però degut a la pandèmia de la Covid19 es va ajornar, mantenint el compromís amb els  artistes fins que s’ha pogut organitzar

Els acústics es retransmetran per la 105.7 F.M. i www.radiomanises.es.

L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat i les mesures sanitàries pertinents.

El primer concert acústic s’avança a les 19:00h pel la limitació horària del toc de queda.