23/12/2020

L’Ajuntament de Manises ha publicat les llistes definitives de persones que es beneficiaran de les ajudes a xicotetes empreses i persones autonònomes que atorga el consistori. 

Pots consultar el llistat en el següent enllaç: https://bit.ly/2WFShLu

Què son aquestes ajudes?

L’Ajuntament ha destinat una partida pressupostària de 250.000 euros dirigida directament a actuar sobre les persones físiques i jurídiques més afectades per la COVID-19 amb l’objectiu d’evitar que s’originen conseqüències econòmiques i socials irreversibles per als habitants del municipi.

Es tracta de que es produïsca, al més prompte possible, una reactivació de l’economia local, evitant que l’impacte econòmic i social es prolongue en el temps. Aquestes subvencions aniran destinades a suportar part de les despeses fixes que han hagut d’esmenar els comerços malgrat la situació i a les despeses ocasionades després de l’obertura en haver d’adoptar mesures i fer inversions en materials i complements sanitaris: condicionament del local per a adaptar-se a les exigències de seguretat, lloguer, compra de material de protecció i desinfecció, etc.