• L’ALCALDE DE MANISES, JESÚS BORRÀS, PARTICIPA EL 24 D’OCTUBRE EN LA JORNADA ORGANITZADA PER LA CÀTEDRA PROSPECT 2030

21/10/2020

L’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis participara el proper dissabte en la segona jornada del seminari internacional “Governança de les àrees metropolitanes a Europa” organitzat per la Càtedra Prospect 2030, la Universitat de València i l’àrea de Presidència de la Generalitat Valenciana.

Les jornades, dirigides per Andreas Hildenbrand junt al director de la Càtedra Juan Romero i la secretària Pilar Lloret, començaran el 23 d’octubre i acabaran el dissabte 24, dia en el qual intervindran diferents alcaldes i alcaldesses de les comarques de l’Horta.

El primer edil de Manises parlarà de la experiència de la nostra ciutat com a govern local dins d’una àrea metropolitana com és la de València i emmarcara el seu discurs dins el context europeu. De la mateixa manera que ho faran els representants de pobles veïns com Paterna, Paiporta, Torrent o Quart de Poblet i el primer edil de València, Joan Ribó. A més, el seminari comptarà amb les intervencions d’experts en la matèria de diferents universitats d’Espanya així com de tota Europa, que podran aprofundir en les experiències de cada un dels països representats.

El President de la Generalitat, Ximo Puig, inaugurara la doble cita d’aquest seminari i, per la seua banda, la cloenda vindrà a càrrec d’Arcadi España, conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana.