LA CONSELLERIA D’HABITATGE APORTA A L’OBRA 250.000 EUROS

7/10/2020

«Hem vingut a Manises perquè des de la Generalitat Valenciana estem treballant braç a braç amb l’ajuntament en la reorganització de la plaça 2 de maig per millorar les condicions de vida de les persones». Així de contundent s’ha mostrat el vicepresident segon del Consell i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau en la seua visita a Manises este matí amb motiu del programa «Reconstruïm Pobles».

Una iniciativa a la qual s’acollirà Manises per poder rehabilitar la Plaça 2 de Maig amb una ajuda econòmica de 250.000 euros. Esta quantitat de la qual es podrà beneficiar la nostra ciutat ajudarà a millorar accessos i elements bioclimàtics i consolida, tal com ha apuntat Martínez Dalmau «La coordinació entre l’ajuntament i la Generalitat, dos entitats que estan pel mateix costat, el costat de les persones».

L’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis s’ha mostrat molt content de la visita del conseller: «es important notar que la Generalitat esta al costat nostre, recolzant-nos i compartint esta manera de fer política estant al costat de la gent», ha dit. En este cas, l’alcalde ha valorat l’obra de la Plaça 2 de Maig que subvencionarà la conselleria molt positivament ja que, ha dit, «és un canvi molt substantiu per a una part del poble que ho necessita».

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, Rafael Mercader, ha agraït al conseller la seua visita al temps que ha opinat que el projecte al que la ciutat s’acull és «interessant, integrador, eficient estèticament i ecològic» i té l’objectiu de «vertebrar tot el municipi per aconseguir la Manises moderna que totes volem», ha conclòs.

A més, Rubén Martínez Dalmau, ha aprofitat la seua visita per signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Manises i ha rebut un obsequi de ceràmica manisense com agraïment pel seu temps.