8/07/2020

L’agència PANGEA, dependent de l’Ajuntament de Manises, ha estat durant tot aquest temps en continu contacte telefònic amb el seu alumnat. Durant aquest període, s’han enviat activitats d’informació de pàgines web per a la realització d’exercicis des de casa durant l’Estat d’Alarma.

El passat dia 1 de juny, el personal de l’agència va reprendre de nou el seu treball presencial. És per això que es va contactar telefònicament amb l’alumnat per a donar-li cita prèvia i poder parlar personalment amb cadascun d’ells i elles i, d’aquesta manera, avaluar el seu treball realitzat durant aquests mesos igual que la seua evolució en el procés d’aprenentatge de les llengües.

A partir del dia 22 de juny l’agència estarà treballant de manera normal per a atendre matricules, realització de memòries i altres tràmits. El curs 2020-21 començarà el pròxim 7 de setembre, aplicant totes les mesures de seguretat que es dictaminen (classes reduïdes, desdoblegue de grups, horaris adaptats…etc). Molts dels alumnes i alumnes ja han expressat el seu desig de continuar amb les classes.

PANGEA és un programa de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives en el qual les persones migrants reben un servei de formació i assessorament que afavoreix la seua integració.