29/06/2020

• Aquesta proposta s’uneix al festival «Manises Viu», que inclou espectacles de màgia, concerts i teatre

Manises torna a omplir els seus carrers amb les millors estrenes de l’any perquè els seus veïns i veïnes puguen gaudir de pel·lícules a l’aire lliure i de manera gratuïta. El cinema d’estiu torna enguany cada divendres amb ubicacions itinerants i per a això s’han triat localitzacions com la Plaça Rafael Atard, el Centre Cultural Les Simetes i la Plaça Cor de Jesús. L’horari de les projeccions serà sempre a les 22.30 hores.

Les sessions cinematogràfiques ompliran les nits dels veïns amb propostes diferents per a tota la família i baix estrictes mesures de seguretat. Durant el mes de juliol podrem gaudir de les projeccions de “Aladín” (3 de juliol), “Lo dejo cuando quiera” (10 de juliol), “Spiderman, lejos de casa” (17 de juliol), “Campeones” (24 de juliol) i “La lego película 2” (31 de juliol).

A l’agost la programació inclou pel·lícules com a “Padre no hay más que uno” (7 d’agost), “Como entrenar a tu dragón 3” (14 d’agost), “Bohemian Raphsody” (21 d’agost) i “Pokemon, detective Picachu” (28 d’agost).

Per a accedir al recinte, serà imprescindible l’ús de màscara i respectar les indicacions en tot moment. L’entrada a les projeccions serà lliure fins que es complete l’aforament i les portes es tancaran a les 22 hores. El personal de l’Ajuntament acomodarà el públic al llarg del recinte per a poder complir amb totes les normes.

L’Ajuntament de Manises vol impulsar d’aquesta manera el retorn a la normalitat de la seua agenda cultural i d’oci, i permetre als manisersi maniseres que gaudisquen d’espectacles segurs. També, cal destacar que aquesta iniciativa no té res a veure amb les tradicionals festes populars, que enguany han sigut cancel·lades a causa de la crisi sanitària que estem travessant.