8/06/2020

La Policia Local de Manises va ser alertada diumenge passat a la tarda d’un incendi en el garatge d’un habitatge del carrer Camp de l’Olivereta a Manises. Els propietaris de l’immoble van ser els que van donar l’avís i van informar que una persona s’havia quedat atrapada per les flames.

Immediatament, dos agents de la Policia Local van acudir al seu socors. Després de localitzar a la víctima, es van refugiar amb ella en una habitació aïllada del foc. Va ser llavors quan el Consorci Provincial de Bombers de València va mobilitzar efectius procedents dels parcs de Paterna i Torrent, que poc després sufocaven les flames, que han cremat mobles i plàstics.

Fins al lloc dels fets també es va desplaçar una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB), l’equip sanitari del qual va aconseguir assistir a una dona de 63 anys i a un home de 93 anys, tots dos per inhalació de fum. Posteriorment, tots dos afectats juntament amb els dos agents de policia van ser traslladats a l’Hospital de Manises on, després de comprovar que estaven bé, van ser donats d’alta. Gràcies a l’actuació tant de la Policia Local de Manises com dels bombers no hi ha hagut que lamentar més danys personals.