Manises, 15 de maig de 2020.  L’Ajuntament de Manises destina 250.000 € per a posar en marxa ajudes municipals per al comerç local, els autònoms i les PIMES (petites i mitjanes empreses) amb la finalitat de reactivar econòmicament la localitat i fer front als efectes adversos del Coronavirus.

L’Ajuntament de Manises ultima el Pla de Xoc Municipal per a lluitar contra les adversitats de la COVID 19 en diferents sectors de la població.

Una de les primeres mesures pactades, després d’una reunió de l’equip de govern amb els partits de l’oposició i que, possiblement, s’aprovarà al ple del mes de maig, és aquesta relacionada amb el comerç local, els autònoms i les PIMES.

Cal recordar que, a  més d’aquestes mesures concretes, el consistori maniser també n’ha pres d’altres, des de l’inici de l’estat d’alarma com presentar un nou calendari fiscal per facilitar el pagament d’impostos, fraccionar el pagament de l’IBI, afavorir l’ampliació de les terrasses als locals de restauració, deixar exempts del pagament de taxes a mercats ambulants, a algunes parades dels mercats municipals i bars des del 14 de març fins al 31 de desembre i gestionar nombroses atencions i ajudes tant socials com a empreses, entre d’altres.

Des de l’equip de govern agraïm la sensibilitat i bona disposició dels grups de l’oposició per fer front comú a aquesta pandèmia.