14/04/2020

Manises, 14 d’abril de 2020. Des de l’Ajuntament de Manises ja fa setmanes que estem treballant amb autoritats sanitàries i altres administracions públiques per poder subministrar mascaretes a tota la ciutadania. Aquestes mascaretes seran homologades, reutilitzables i oferiran les màximes garanties per a la salut de tot el nostre veïnat. En el moment siga oportú, el consistori maniser les repartirà per les vivendes de la localitat.

Mentre tant, totes les donacions altruistes de mascaretes que ha rebut el consistori maniser han sigut repartides prioritzant entre els voluntaris, els sanitaris de l’Hospital de Manises, les residències de majors, treballadors de l’administració pública amb serveis essencials, els mercats municipals, la Policia Local i Protecció Civil.

En aquesta situació delicada i nova en la qual ens trobem és la nostra obligació garantir les mesures de prevenció per assegurar la salut dels nostres ciutadans i ciutadanes”, ha recalcat Jesús Borràs, alcalde de Manises.

Cal destacar que hui, 14 d’abril, Protecció Civil, la Policia Local i Nacional han repartit mascaretes a tota la població que ha utilitzat el transport públic per tal de reincorporar-se als seus llocs de treball novament. Aquesta campanya, iniciada pel Ministeri de l’Interior, està dirigida única i exclusivament a les persones usuàries de transport públic ja que les persones que acudeixen a treballar en el seu vehicle particular no necessiten de mascareta.

Els punts de repartiment han sigut les parades d’autobús i les principals estacions de metro, en les quals es preveia una major afluència de gent, per tal d’evitar al màxim la propagació del Covid-19.