Revista APM – El Cas EMARSA continua

En novembre del 2011, APM-compromís municipal denuncià en una revista que la situació política del, en aquells moments, Alcalde de Manises, Enrique Crespo, era insostenible. És impossible resumir tot allò que aparegué en la premsa i totes les acusacions presentades davant el jutge (un saqueig segons el fiscal).

És imprescindible que s’aclarisca tota la veritat, però un fet és clar: hi hagut una mala gestió en EMARSA, que podria fins i tot amagar un cas de finançament irregular del PP. Com a mínim, Enrique Crespo ha demostrat la seua ineptitud i la seua incompetència.

Acausa de tot açò i pel deteriorament que estava patint la imatge pública de Manises demanàrem la dimissió de Crespo en el Ple Extraordinari del 27 de desembre del 2011 que fou refusada amb els vots del PP.

Però el 2 de febrer de 2012, Enrique Crespo presentà la dimissió, sent substituït per Francisco Izquierdo. Des d’aleshores, cada dia anem coneixent coses noves. En octubre, el jutge ha imputat també Carlos Crespo, germà de l’exalcalde i fins a juliol del 2011 gerent de la Fundació Municipal de Cultura i Joventut, per
moviments injustificats de capitals en Andorra.

El passat 22 de novembre el jutge del cas EMARSA ha imputat els pares i el germà de l’exalcalde (el mateix Carlos Crespo), per haver cobrat 129 dècims i 234 paperetes del número de la loteria del PP de Manises premiada amb el segon premi de la passada Loteria de Nadal. Estem parlant de 22’7 milions d’euros, quasi 3.800 milions de pessetes. El jutge entén que com l’exalcalde només que declarà un dècim, estima que la resta dels que tenia els els passà als pares i al germà per tal d’eludir el pagament o d’una fiança o d’una multa, cas de ser declarat
culpable en el juí.

El tema tardarà a resoldre’s, però APM-compromís municipal demana al jutge que investigue els fets denunciats i que s’aplique la llei amb totes les conseqüències.

El caso EMARSA continúa

En noviembre de 2011, APM-compromís municipal denunció en una revista que la situación política del, en aquel momento,
Alcalde de Manises, Enrique Crespo, era insostenible. Es imposible resumir todo lo que apareció en la prensa y todas las acusaciones presentadas ante el juez (un saqueo, según el fiscal).

Es imprescindible que se aclare toda la verdad, aunque un hecho está claro: ha habido una mala gestión en EMARSA, que
podría incluso esconder un caso de financiación irregular del PP. Como mínimo, Enrique Crespo ha demostrado su ineptitud y su incompetencia.

Por todo lo dicho y por el deterioro que estaba sufriendo la imagen pública de Manises, pedimos la dimisión de Crespo en el Pleno Extraordinario del 27 de diciembre de 2011 que fué rechazada con los votos del PP.

Pero, el 2 de febrero 2012, Enrique Crespo presentó la dimisión, siendo sustituido por Francisco Izquierdo. Desde entonces, cada día vamos conociendo nuevos hechos. En octubre, el juez ha imputado también a Carlos Crespo, hermano del exalcalde y, hasta julio de 2011, gerente de la Fundació Municipal de Cultura i Juventut, por movimientos injustificados de capitales en Andorra.

El pasado 22 de noviembre, el juez del caso EMARSA ha imputado a los padres y al hermano del exalcalde (el mismo
Carlos Crespo) por haber cobrado 129 décimos y 223 papeletas del número de la loteria del PP de Manises, agraciada
con el segundo premio del pasado Sorteo de Navidad.

Estamos hablando de 22,7 millones de euros, casi 3.800 millones de pesetas. El juez que como el exalcalde solamente declaró ante juzgado un décimo, estima que el resto de los que tenia se los pasó a los padres y al hermano para eludir o el pago o de una fianza o de una multa, caso de ser declarado culpable en el juicio.

El asunto tardará en resolverse, pero APM-compromís municipal pide al juez que investigue los hechos denunciados y que se aplique la ley con todas las consecuencias.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *